Ajándék doboz

Szeretem a csajos napokat, amikor rengeteget beszélgetünk, nevetünk, ami sokszor már vihogás, de ilyenkor ki venné észre.

Pont volt egy kis elintéznivalóm délután a "Moszkva" téren úgyhogy magammal hurcoltam a barátnőmet, aki lelkes is volt annyira, hogy mondta van egy hely amit muszáj kipróbálnunk és pont én ne lettem volna benne... :D
Amikor találkozunk általában vagy nassolunk vagy eszünk egy jót valahol és ezt tartjuk is :D jó azért nem gurulunk de enni szeretünk, de ez legyen a legnagyobb problémánk.

Álltunk a tér közepén és próbáltuk megkeresni, hogy hol van a villamos, hol kellene leszállni, mit csináljunk. Sajnos akkor még igencsak nehézkes volt a közlekedés ott, mert minden el volt zárva kordonokkal. Nagy nehezen eltaláltunk odáig és utána már csak egy kis sétával és sűrű jobbra-balra tekintgetéssel meg is találtuk A gofrizót.

Nagyon édes kis kuckó, hely ugyan nem sok van ott, de az illatok és a hely kinézete bőven kárpótol. Rengeteg lehetősége nyílik mindenkinek, hogy összeválogassa a hozzávalókat a saját gofrijához. Öntetek, csokik, gyümölcsök...napestig sorolhatnám. De inkább menjetek el és próbáljátok ki! ;)

 

https://www.facebook.com/sweetheartbudapest/timeline